Спорт | Николаев, 7 Мая, 2018

Миколаївські спецпризначенці КОРД посіли третє місце у кроссфіт-батлі серед силовиків та військових

Свежие новости: Миколаївські спецпризначенці КОРД посіли третє місце у кроссфіт-батлі серед силовиків та військових

У запеклій боротьбі перемогу виборола команда Управління патрульної поліції в Миколаївській області, почесне третє місце посіла команда Управління Корпусу оперативно-раптової дії Миколаївського главку поліції. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вчора, 6 травня, у Миколаєві на Соборній площі пройшли змагання із кроссфіту «Power Battle» серед 11 команд силових структур з Києва, Маріуполя, Миколаєва та Одеси. Миколаївський поліцейський блок представляли три команди, до складу яких увійшли правоохоронці спецпідрозділу Управління КОРД ГУНП в Миколаївській області та дві команди Управління патрульної поліції.

Незважаючи спочатку на сильну спеку, а потім – невщухаючу зливу, саме під час якої довелось змагатись кордівцям у останньому батлі, а також те, що за віком команда спецпризначенців значно випереджала членів команд-суперників, поліцейські гідно боролись за перемогу та продемонстрували свою високу фізичну підготовку, отримавши «бронзу» у результаті кроссфіт-чемпіонату.

Вітаємо колег та пишаємося їхніми досягненнями! Миколаївські поліцейські вкотре демонструють не лише силу та красу, а й звитягу, міцний характер та вміння боротися до перемоги!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости