Происшествия | Николаев, 27 Июля, 2023

Миколаївські патрульні розшукали 11-річну дівчинку, яка втікла з дому через вікно на побачення з хлопцем

Свежие новости: Миколаївські патрульні розшукали 11-річну дівчинку, яка втікла з дому через вікно на побачення з хлопцем

У середу, 27 липня, миколаївські патрульні рохшукали 11-річну дівчину, яка втікла з дому в момент, коли її батьки були відсутні.

Про це повідомляє управління патрульної поліції в Миколаївськй області.

Близько 20:00 інспектори роти ТОР отримали повідомлення від стурбованої жінки, яка пояснила, що її 11-річна донька, в момент відсутності батьків, втікла з квартири через балконне вікно в невідомому напрямку.

Допомогла розшукати дівчинку її подруга.

"Прибувши на місце події та опитавши заявницю, було з'ясовано ім'я подруги, з якою спілкується зникла дівчина. Поліцейські з'ясували у неї ймовірне місцеперебування дитини та вирушили перевірити отриману інформацію. Під час відпрацювання вказаного району, ТОРівці помітили двох неповнолітніх осіб, хлопця і дівчину. Дізнавшись анкетні дані дітей, встановили саме зниклу дівчину. Як з'ясувалося згодом, дитина втекла на побачення з хлопцем", - йде мова у повідомленні.

Інспектори повернули неповнолітніх батькам та сповістили відповідні служби.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты