Спорт | Николаев, 28 Января, 2018

Миколаївські патрульні перемогли в турнірі з CrossFit

Свежие новости: Миколаївські патрульні перемогли в турнірі з CrossFit Миколаївські патрульні перемогли в турнірі з CrossFit

Вчора у місті Миколаєві пройшов престижний вже традиційний всеукраїнський турнір з кроссфіт серед військовослужбовців та представників силових структур – «Звитяга ВМС 2018».

Вперше участь у цих змаганнях взяла і команда Патрульної Поліції, яка була представлена двома складами у чоловічому заліку. Разом з колегами, рідними та друзями підтримати спортсменів приїхав т.в.о. начальника УПП Миколаївської області Віталій Даніла.

В запеклій боротьбі серед дванадцяти команд впевнену перемогу здобули дебютанти турніру - Патрульні Поліцейські.

«Важко словами передати атмосферу, що там панувала. Декілька вболівальників разом з начальником УПП так вболівали, що зірвали голос. Це було чесне протистояння достойних спортсменів. Команди щиро підтримували одна одну і проявляли справжній бійцівській характер. Та головне, що це не професіонали, а звичайні поліцейські, військовослужбовці, що підтримують високу фізичну форму у вільний від служби час. І вже буквально з п'єдесталу повернуться до своїх частин та підрозділів виконувати службові обов’язки. 

Сподіваюсь, що кожен з них стане прикладом для своїх колег і кожні наступні змагання поповнюватимуться новими представниками.» - каже капітан команди Патрульної Поліції в.о. командира батальйону Віктор Левченко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости