Политика | Николаев, 31 Октября, 2022

Миколаївські морпіхи показали, як працюють «Градами» по ворожим позиціям на Херсонському напрямку

Свежие новости: Миколаївські морпіхи показали, як працюють «Градами» по ворожим позиціям на Херсонському напрямку

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти показали як запускають снаряди реактивної системи залпового вогню «Град» у російських окупантах на Херсонському напрямку.

Про це повідомляє прес-служба бригади.

Один із військовослужбовців із позивним «Шаман» зазначає, що серед останніх знищених цілей – гаубиця Д-30.

- Тут сконцентровано досить значні вогневі засоби противника. Тому наше основне завдання – придушення та поразка живої сили та вогневих засобів противника. Працюємо ми на БМ-21 «Град» та виконуємо поставлені нам завдання. БМ-21 встановлюється для ураження мети розміром 400х400 метрів, – каже він.

"Шаман" додав, що техніка української армії "досить непогана" і працювати з нею військовим подобається. Допомагає знаходити цілі та коригувати вогонь аеророзвідки бригади.

За словами військового, російська армія адаптується під дії ЗСУ, маскує позиції та не накопичує техніку.

- Наразі ми працюємо за одиночними цілями. Працюємо по кілька реактивних снарядів на ціль із коригуванням. Тобто за мінімальної кількості снарядів ми намагаємося максимально точно вразити ціль.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты