Общество | Баштанка, 2 Июля, 2019

Миколаївські дороги, як впізнаваний антибренд: з’явилась петиція щодо капремонту автошляху Н-11

Свежие новости: Миколаївські дороги, як впізнаваний антибренд: з’явилась петиція щодо капремонту автошляху Н-11 Миколаївські дороги, як впізнаваний антибренд: з’явилась петиція щодо капремонту автошляху Н-11

На сайті президента зареєстрували нову петицію №22/061488-еп стосовно капітального ремонту дороги державного значення H-11.

Автор цього звернення Смук Вікторія Миколаївна створила петицію з метою сприяння капітального ремонту дороги державного значення H-11, вже відому як "Дорога смерті".

" Шановний Володимир Олександрович!
Звертаємось до вас, з метою сприяння капітального ремонту дороги державного значення H-11.
Питання доріг в Миколаївскій області неодноразово піднімали в ЗМІ, на різних засіданнях, поміж громадян і в соціальних мережах, але воно залишається відкритим, так як покриття на дорозі державного значення відсутнє і з кожним днем стає гіршим. Ремонт на участках дороги Миколаїв - Баштанка не проводився роками, дорога в жахливому стані. Люди змушені шукати альтернативи і їхати польовою дорогою, але це іноді призводить до непередбачуваних ситуацій: перериті польові шляхи, або розмиті дороги. Взагалі дороги миколаївської області, це вже, як впізнаваний антибренд, варто сказати "Миколаївські дороги", як відразу малюється картина, ям, вибоїн і внепланового техогляду. Залишається лише загадкою, чому за дороги Миколаївської області, особливо H-11 (участок Миколаїв - Баштанка / ), Н-14 , соромно, образливо і сумно лише жителям, а не людям, які відповідають своєю посадою за її якість, і покриття ", - говориться у тексті.

Петиція, яка була зареєстрована 13 червня 2019, наразі зібрала 147 голосів.

Щоб її розглянув президент, вона мусить зібрати не менше 25 тисяч підписів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости