Спорт | Николаев, 10 Декабря, 2023

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан завоювала «срібло»

Свежие новости: Миколаївська шаблістка Ольга Харлан завоювала «срібло»

Миколаївська титулована шаблістка Ольга Харлан розпочала олімпійський сезон і зійшла на другу сходинку п’єдесталу пошани Гран-прі в Орлеані.

Про це повідомляє НОК.

В олімпійському комітеті зазначили, що вона єдина, хто зумів на цих змаганнях скласти конкуренцію господаркам доріжки, компанію на п’єдесталі їй склали три представниці Франції.

Ольга Харлан завдяки високій позиції у світовому рейтингу стартувала одразу з основної сітки, де в першому поєдинку здолала віцечемпіонку Європейських ігор-2023 у складі команди Італії Ребекку Гаргано (15:13), далі змусила скласти зброю чинну чемпіонку світу та Європи серед кадетів угорку Емеше Домонкош (15:8) та бронзову медалістку минулорічного Гран-прі в Орлеані італійку К’яру Морміле (15:7).

Перемога над дворазовою чемпіонкою світу серед юніорів (2021) кореянкою Чон Ха Йон (15:13) гарантувала українській спортсменці нагороду. Але вона не зупинилася на досягнутому й у півфіналі взяла гору над досвідченою француженкою Сесілією Бердер (15:11). І лише у фіналі поступилася її співвітчизниці, дворазовій призерці Олімпіади-2020 Манон Апіті-Брюне (12:15).

"Cрібло Орлеана-2023 стало 28-ю нагородою у кар’єрі Ольги Харлан на турнірах серії Гран-прі! Жодного турніру без нагороди", - зазначили в НОК.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты