Общество | Березанка, 23 Июля, 2018

Миколаївська область: рятувальники провели рейд по узбережжю Чорного моря у Рибаківській курортній зоні

Свежие новости: Миколаївська область: рятувальники провели рейд по узбережжю Чорного моря у Рибаківській курортній зоні

22 липня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відвідали узбережжя Чорного моря у Рибаківській курортній зоні Березанського району.

Співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пройшли вздовж берегової лінії, від дитячого табору «Орлятко» до табору «Космос», аби вкотре достукатись до сумлінності та відповідальності громадян під час відпочинку на морі. Також до поля зору потрапили рятувальні пости, які працюють на узбережжі.

Фахівці спілкувалися із відпочиваючими, доводили до їх відома статистику загибелі людей на водних об’єктах, акцентуючи увагу на причинах.

Представники Служби порятунку зверталися до громадян із закликами бути пильними та обережними! «Сумлінно дотримуйтесь правил безпечної поведінки на воді! Не залишайте малолітніх дітей без нагляду дорослих та з увагою ставтеся до купання на надувних  матрацах і кругах. У вітряну погоду не слід їх брати на узбережжя взагалі, тому що при наявності течії та поривів вітру може віднести далеко від берега» - розповідали рейдовики! Для закріплення отриманої інформації рятувальники вручили дорослим інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням першочергових норм безпечного відпочинку, а малим - яскраві прапорці із екстреним номером 101!

DSC_0035.JPG

DSC_0128.JPG

DSC_0125.JPG

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты