ДТП | Новая Одесса, 6 Сентября, 2019

Миколаївська область: рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди

Свежие новости: Миколаївська область: рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди

6 вересня об 11:28 на лінію «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мікроавтобусу «MERCEDES Sprinter» та вантажного автомобіля DONG FENG (Богдан) на автодорозі Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» поблизу с. Баловне Новоодеського району, повідомили ГУ ДСНС України у Миколаївській області. 

За місцем направлено відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на спец автомобілі Volkswagen T6. По прибуттю стало відомо, що внаслідок зіткнення постраждали водії обох транспортних засобів та пасажир мікроавтобусу, керманича спринтеру затисло конструктивними елементами автівки. Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували останнього та передали медикам карети швидкої медичної допомоги. Водія та пасажира мікроавтобусу госпіталізовано до лікувального закладу. Водію вантажівки на місці працівники медслужби надали першу допомогу. Від госпіталізації він відмовився.

Обставини події з’ясовують співробітники правоохоронних органів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты