Политика | Николаев, 25 Мая, 2023

Миколаївська область отримала від ООН спецавтомобілі

Свежие новости: Миколаївська область отримала від ООН спецавтомобілі

У четвер, 25 травня, Миколаївській області було передано спеціально обладнані транспортні засоби. Придбано їх було в рамках Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні та за допомогою уряду Канади.

Усього було передано три автомобілі, кожен з яких використовуватиметься з певною метою. Їх передача ставить за мету «посилити спроможності місцевих та обласних служб у реагуванні на потреби відновлення та відбудови постраждалих внаслідок війни громад».

Перший – автомобіль для мобільної групи з технічного обстеження будівель та споруд, обладнаний необхідними інструментами, що дозволяють провести експертну оцінку масштабів пошкоджених чи зруйнованих об'єктів. Ним користуватиметься Комунальне підприємство «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції» Миколаївської обласної ради.

Другий – автомобіль «Соціальні послуги громадам», що містить інструменти, які допомагають експертній команді надавати соціально-психологічну допомогу на територіях, що постраждали від війни. Його отримає Миколаївський обласний центр соціальних служб.

Третій – автомобіль «Мобільні соціальні послуги». Він має спеціальне обладнання для надання соціальних послуг маломобільному населенню та мешканцям віддалених районів. Отримувач – Комунальний заклад «Вознесенський центр надання соціальних послуг» Вознесенської міської ради.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты