Происшествия | Николаев, 20 Мая, 2020

Миколаївська область: на відкритих територіях ліквідовано 4 пожежі, спричинених необережним поводженням з вогнем

Свежие новости: Миколаївська область: на відкритих територіях ліквідовано 4 пожежі, спричинених необережним поводженням з вогнем

19 травня вогнеборцям знову довелось приборкувати пожежі на відкритих територіях області. Горіла суха трава, сміття, очерет у Миколаївському районі Миколаївської області (с. Трихати, СВТ "Космос-1", Кир’яківська сільська рада) та у м. Миколаєві (Заводський та Корабельний райони) на загальній площі понад 1 га.

Над ліквідацією займань, використовуючи водяні стволи та підручні засоби (хлопавки), працювали вогнеборці 3, 5, 19 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Пожежі спричинені необережним поводженням з вогнем.

Шановні мешканці та гості нашого краю! Перш, ніж кинути на землю недопалок, завчасно подумайте до яких наслідків це може призвести. Навіть незначна іскра, за лічені хвилини, перетворить пожежу у масштабну, подолати яку під силу лише вогнеборцям із застосуванням професійної техніки. Якщо ж ви стали свідком пожежі, на початковій стадії спробуйте загасити її самотужки, у разі розповсюдження горіння, звертайтеся за екстреним номером “101”!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты