Происшествия | Николаев, 1 Июля, 2023

Миколаївська область: минулої доби зареєстровано 14 пожеж

Свежие новости: Миколаївська область: минулої доби зареєстровано 14 пожеж Миколаївська область: минулої доби зареєстровано 14 пожеж

У Миколаївській області за минулу добу зареєстровано 14 пожеж. 

На території Миколаївщини не вщухають пожежі на відкритих територіях. Горять також і пшеничні поля. Лише за минулу добу в області зареєстровані два випадки.

Так, за межами села Прибужани Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району, близько 14:10, загорілась пшениця на корені, а також суха трава та чагарники. На місце направлено відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної охорони “Мартинівка”. Спільними зусиллями вогонь вдалось швидко приборкати та вберегти від знищення 8,5 га пшениці. 1,5 га врожаю та 2,5 га сухостоїв знищено вогнем.

О 15:48 рятувальників сповістили про те, що горить поле за межами с. Майорівка Софіївської ТГ Баштанського району. На місце направлено відділення 20 ДПРЧ. Для підвозу води задіяно трактор МТЗ-82 з бочкою, трактор МТЗ-82 з плугом, трактор John Deere з плугом. О 17:10 пожежу ліквідовано, вогнем знищено 10 га пшениці.

В житловому секторі минулої доби виникло чотири пожежі.

О 14:20 на спецлінію 101 надійшло повід

омлення про те, що по вул. Кокоєва с. Баловне Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району горять суха трава та господарча споруда.

На місце направлено відділення 21 ДПРЧ. О 15:16 пожежу ліквідовано на загальній площі 632 кв. м, з яких 600 — трава та 32 — господарча споруда. Від вогню вбережено поруч розташований житловий будинок.

О 18:44 надійшло повідомлення про займання будинку по провулку Ожиновому м. Миколаєва. Пожежу ліквідували вогнеборці аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення о 19:15 на площі 10 кв. м.

Ввечері, о 21:36 рятувальників сповістили про те, що на території приватного домоволодіння по вул. Центральній с. Гражданівка Врадіївської ТГ Первомайського району загорілось сіно. Вогнеборці 13 ДПРЧ загасили пожежу о 23:10 на площі 70 кв. м та вберегли від вогню поруч розташований житловий будинок.

Вночі, вже 1 липня, о 00:16 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Некрасова м. Миколаєва загорілись два автомобілі Mercedes-Benz та газель Рута.

На місце направлено відділення 5 ДПРЧ та чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 01:12 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м. Від вогню вбережено житловий будинок та господарчу споруду.

Ще 8 разів минулої доби горіли суха трава, чагарники та сміття на відкритих територіях. Загальна площа горінь склала майже 22 000 кв. м.

Спричинило пожежі необережне поводження з вогнем, в шести епізодах — встановлюється.

Загалом від ДСНС залучались майже 50 вогнеборців, 15 спецавтомобілів. Також допомагали приборкувати пожежі вогнеборці місцевих пожежних охорони з Мартинівки, Костянтинівки та Галицинове.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты