Общество | Николаев, 4 Октября, 2023

Миколаївська компанія «Нібулон» отримала першу машину для розмінування

Свежие новости: Миколаївська компанія «Нібулон» отримала першу машину для розмінування

Миколаївська компанія «Нібулон» отримала першу з чотирьох найсучасніших механічних платформ розмінування GCS-200 від швейцарської компанії Global Clearance Solutions.

Про це повідомила пресслужба підприємства.

Зазначається, що одна така машина здатна щодня розчищати територію розміром із футбольне поле усуваючи вибухові загрози.

Як відомо, швейцарська компанія забезпечила запуск машини в експлуатацію безпосередньо в Україні. Проєкт фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Німецьким державним банком розвитку (KFW DEG).

У компанії зазначили, що діапазон дії дистанційного керування машини в межах 300 — 3500 метрів залежно від конфігурації та робочого середовища. Також вона ефективна для знешкодження бронебійних і протитанкових мін.

Маніпулятор для підняття важких предметів дає оператору можливість виймати із землі предмети вагою від 650 до 2000 кілограмів. Маніпулятор із різноманітними інструментами для утилізації саморобних вибухових пристроїв та видалення нерозірваних боєприпасів дають можливість викопувати боєприпаси, захоплювати та підіймати їх, штовхати за допомогою вбудованого бульдозерного відвалу, різати та розбирати їх на частини.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты