Происшествия | Николаев, 6 Марта, 2018

Миколаївщина: рятувальники витягли зі снігових заметів шкільний автобус та легковий автомобіль

Свежие новости: Миколаївщина:  рятувальники витягли зі снігових заметів шкільний автобус та легковий автомобіль

5 березня рятувальники Миколаївщини двічі залучались для надання допомоги водіям по вилученню транспортних засобів зі снігових заметів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.


Так, перший випадок стався вранці поблизу с. Тарасівка Баштанського району. Шкільний автобус SUZU, що здійснював перевозку 16 дітей до навчального закладу, застряг у сніговому заметі і водій не в зміг самостійно продовжувати рух. За викликом прибуло чергове відділення 7 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Рятувальники на автомобілі САРМ-С відбуксирували транспортний засіб та супроводжували його до м. Баштанки.

Ввечері, цього ж дня неподалік с. Григорівка Веселинівського району, автомобіль УАЗ-3303, рухаючись по ґрунтовій дорозі, не зміг подолати дорожню колію зі снігом та застряг. Для надання допомоги залучались бійці 11 ДПРЧ на спеціальному автомобілі САРМ-Л, які за допомогою тросу вивільнили авто.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты