Общество | Вознесенск, 3 Января, 2023

Миколаївщина отримала 900 погонних метрів труб для сталого проходження опалювального сезону

Свежие новости: Миколаївщина отримала 900 погонних метрів труб для сталого проходження опалювального сезону

У вівторок, 3 січня, завдяки співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації з Проєктом Енергетичної безпеки USAID в область було передано першу партію труб для підприємств, які забезпечують централізоване теплопостачання.

Отриману партію розподілять між КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» Южноукраїнська та КП «Тепло-Сервіс» Вознесенська.

Загалом очікується постачання близько шести тис. погонних метрів сталевих труб різних діаметрів для потреб комунальної теплоенергетики Миколаєва, Южноукраїнська та Вознесенська. Зокрема, для відновлення зруйнованої інфраструктури та забезпечення оперативного усунення можливих аварійних ситуацій в системах централізованого теплопостачання.

Додамо, що наприкінці минулого року, чотири тис. погонних метрів сталевих труб отримало ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» в межах проєкту взаємодії між Миколаївською міською радою та Проєктом Енергетичної безпеки USAID. 

Висловлюємо вдячність керівництву та спеціалістам USAID Проєкт енергетичної безпеки за підтримку і сприяння у розв'язанні проблемних питань громад області.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты