Спорт | Николаев, 25 Января, 2023

Миколаївець втратив посаду тренера збірної України зі стрибків у воду

Свежие новости: Миколаївець втратив посаду тренера збірної України зі стрибків у воду

Ілля Целютін призначений новим головним тренером збірної України зі стрибків у воду. На посаді він замінив миколаївця Іллю Квашу.

Целютін є особистим тренером призерів чемпіонату світу та Європи Олександра Горшковозова та Олега Колодія, чемпіонки Європи Анни Письменської, призерки чемпіонату світу, чемпіонки Європи Ксенії Байло, чемпіона світу серед юнаків Кирила Болюха, а також чемпіона світу та Європи серед юніорів Кирила Азарова.

Раніше колектив провідних тренерів зі стрибків у воду звернувся з відкритим листом до міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта. Наставники підтримали спортсменів у конфлікті з головним тренером Іллею Квашею. Спортсмени звинуватили його у зловживаннях своїми повноваженнями.

"Шантаж, погрози та приниження стали нормою в спілкуванні з тими членами збірної, хто хоч трохи має залежність від поточної ситуації з відбором, місцем перебування, обраним для тренувань, та іншими питаннями, що потребують виконання домовленостей для їх вирішення. Від таких "нововведеннь" страждають не лише результати, а кожен із нас", - йдеться у листі.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости