Криминал | 14 Ноября, 2023

Миколаївцю, який п’яним кидав гранату у будинок сусіда, дали умовний термін

Свежие новости: Миколаївцю, який п’яним кидав гранату у будинок сусіда, дали умовний термін

У Миколаєві суд призначив три роки іспитового терміну чоловіку, який кидав гранату у будинок сусіда.

Встановлено, що 12 липня обвинувачений у себе дома випивав зі своєю дружиною та сусідом.

Під час застілля на ґрунті ревнощів між чоловіками виникла суперечка. Сусід обвинуваченого покинув будинок, а останній взяв гранату РГН та пішов за ним. На вулиці він кинув вказану гранату у бік будинку. В той час по іншу сторону будівлі були ще дві людини. Ніхто з громадян не постраждав, вибухом винесло вікно будинку, пошкодило фасад.

Обвинувачений визнав вину та сказав, що хотів лише налякати свого суперника. По його словам, він не хотів комусь зашкодити, а перед кидком гранати впевнився, що у тому напрямку не було людей.

Власники пошкодженого будинку у суді сказали, що оскільки місто часто обстрілювали, то вони вже звикли до схожих звуків і спершу не зрозуміли, що відбулося біля їх дому. Обвинувачений також компенсував їм завдану шкоду і вони не мають до нього претензій.

Суд визнав Сергія К. винуватим у злочинах, передбачених частиною 1 статті 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), частиною 4 статті 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости