Общество | Николаев, 3 Июня, 2017

Миколаївцям пропонують виграти грант для покращення рідного міста

Свежие новости: Миколаївцям пропонують виграти грант для покращення рідного міста

Студенти «Української академії лідерства» в Миколаєві започаткували конкурс ідей для ініціативних мешканців міста, в рамках якого у кожного є шанс виграти грант у розмірі 10 тис.грн. Про це повідомляється на офіційній сторинці УАЛ у Facebook.

«Шановні друзі, нам важливо, щоб Миколаїв ставав комфортнішим та привабливішим містом, тому ми вирішили посприяти у реалізації соціальних ініціатив та дати можливість втілити Вам свої ідеї у життя. Частину грошей, які були виручені із велофестивалю «МиКолесо», учасники велофестивалю та наші співробітники передають на реалізацію проекту, який виграє грантовий конкурс», - йдеться у повідомленні.

Темою заявок повинна стати урбанізація міста, покращення його благоустрою, а також проекти соціальної дії: популяризація здорового способу життя, заходи культурного та естетичного спрямування.

Для участі необхідно заповнити дану таблицю та відправити презентацію проекту на електронну адресу: [email protected]

Термін подачі заявок: до 17 червня.

Розглядатимуться проекти, що будуть втілені до 1 вересня цього року.

Проекти, які пройшли у другий етап конкурсу, будуть оголошені 18 червня о 10:00.

Другий етап конкурсу буде проведений 23 червня та передбачає проведення презентації проекту в приміщенні Миколаївської філії ГО «Українська Академія Лідерства» за адресою м. Миколаїв, пр. Богоявленський, буд. 319-А.

По завершенню презентації приймальна комісія оголосить переможців конкурсу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты