Общество | Николаев, 5 Апреля, 2018

Миколаївців запрошують долучитись до спортивних заходів з нагоди Всесвітнього дня здоров’я

Свежие новости: Миколаївців запрошують долучитись до спортивних заходів з нагоди Всесвітнього дня здоров’я Миколаївців запрошують долучитись до спортивних заходів з нагоди Всесвітнього дня здоров’я

7 квітня в Миколаєві на Соборній площі та вулиці Адміральській за ініціативою громадських організацій та за підтримки Миколаївської облдержадміністрації з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбудеться ряд спортивно-оздоровчих заходів. Серед яких  - змагання з кросфіту, забіг на 3300 метрів.

Заходи розпочнуться з 10.00 ранку.

Для участі в спортивних змаганнях охочі мають зареєструватись. Це можна зробити безпосередньо перед початком змагань (реєстрація відкривається з 9.30 ранку)

Для участі у забігу на 3300 метрів необхідно реєструватись онлайн за посиланням: https://lp176945.myflexbe.com/.

Крім того, кожен бажаючий зможе отримати консультації з питань здоров’я (перевірити тиск, пройти флюорографію тощо) та освоїти надання першої медичної допомоги. Спеціалісти розкажуть про особливості медичної реформи, проконсультують з питань сімейної медицини та укладення декларації з лікарем.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости