Общество | Николаев, 26 Августа, 2022

Миколаївці скаржаться на падіння тиску води: у «Миколаївводоканалі» пояснили причини

Свежие новости: Миколаївці скаржаться на падіння тиску води: у «Миколаївводоканалі» пояснили причини

У «Миколаївводоканалі» запевнили, що містянам не варто панікувати через слабкий тиск води ввечері та пояснили причини.

На підприємстві зазначили, що останнім часом жителі Миколаєва помітити, що в оселях пізно ввечері та вночі слабкий тиск води або ж взагалі відсутня.

Причина в тому, що через руйнування мережі стаються витоки води, крім того нарзі немає можливості робити додатковий водозабір.

— Щодоби в місто подається 70 тисяч кубометрів  води. Технічно немає можливості робити водозабір ще більшої кількості. Проте, теоретично і цього об’єму для потреб містян вистачило б. Однак, мережі все частіше руйнуються через те, що вода не відповідає вимогам Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Дуже великий вміст солей й як результат – витоки води, — пояснили на підприємстві.

Тому «Миколаївводоканал» щоночі зменшує тиск для накопичення об’єму, щоб вдень всі жителі міста мали в своїх будинках водопостачання. За винятком, коли ведуться ремонтні роботи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости