Происшествия | Николаев, 30 Июня, 2020

Миколаїв: вогнеборцями під час пожежі в дев’ятиповерхівці евакуйовано 4 особи, з яких 1 дитина

Свежие новости: Миколаїв: вогнеборцями під час пожежі в дев’ятиповерхівці евакуйовано 4 особи, з яких 1 дитина

29 червня о 18:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку на проспекті Центральному м. Миколаєва.

За сигналом направлені відділення 2,3 державних пожежно-рятувальних частин, чергова зміна оперативно-координаційного центру, автомобіль газодимозахисної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. З’ясувалось, що ймовірно внаслідок короткого замикання електропроводки зайнялась комунікаційна шахта з 4 по 7 поверх, після чого утворилось щільне задимлення у під‘їзді.

Рятувальниками виведено у захисних масках на свіже повітря двох жінок, дитину (приблизно 2-х років), бабусю із квартир із 3 та 4 поверхів. Пожежу за допомогою порошкових вогнегасників локалізовано о 19:07, ліквідовано о 19:21 на площі 10 кв м.

До її ліквідації залучалось 14 осіб, 5 одиниць техніки ДСНС. На місці працювали аварійні бригади «Миколаївобленерго» та медики.

Медична допомога знадобилась евакуйованій 33-річній мешканці, адже вона встигла надихатись продуктами горіння. Госпіталізація їй не знадобилась.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты