Происшествия | Николаев, 30 Декабря, 2019

Миколаїв: протягом доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі

Свежие новости: Миколаїв: протягом доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі

Протягом доби виникло 4 пожежі на території Миколаївської області, на які забезпечено оперативне реагування підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Так, 29 грудня, о 17:08  за екстреним номером 101  надійшло повідомлення про пожежу утеплювача труби димоходу житлового будинку на вул. Гагаріна ст. Казанка Казанківського району.  О17:30 пожежу локалізовано та о 17:39 ліквідовано на незначній площі черговим відділенням 17 державної пожежно-рятувальної частини, додатково залучались бригади ПАТ "Миколаївобленерго", ПАТ "Миколаївгаз".

О 21:20 на вул. Солов`їна м. Вознесенськ, через необережність під час паління господаря, зайнялись речі домашнього вжитку, що призвело до щільного задимлення в приватному житловому будинку. По прибуттю на місце вогнеборці 12 ДПРЧ з’ясували, що власника оселі 1963 р.н. з термічними опіками на подвір’я вивів товариш. О 22:20 пожежу ліквідували на площі 25 м кв. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

 Вже 30 грудня о 02:20 повідомили про горіння старих речей в не експлуатованій будівлі на вул. Трудової слави м Первомайськ. Черговий караул 23 ДПРЧ загасив пожежу  04:00 на площі 100 м кв.

 Також цієї доби горіло сміття в контейнері для сміття в Центральному районі Миколаєва.

 Загалом від ДСНС працювало  5 одиниць техніки та 19 осіб. Додатково залучались співробітники поліції.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости