Политика | Николаев, 2 Февраля, 2018

Миколаїв підписав Меморандум з ПРООН у сфері енергоефективності

Свежие новости: Миколаїв підписав Меморандум з ПРООН у сфері енергоефективності Миколаїв підписав Меморандум з ПРООН у сфері енергоефективності

1 лютого Миколаїв підписав Меморандум з центром реалізації проектів ООН — організацією UNOPS.

Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук.

- Сьогодні покладено офіційний початок співпраці між міською радою Миколаєва та офісом реалізації проектів ООН. Підписання Меморандуму суттєво розширить можливості Миколаєва, адже тепер ми зможемо залучати додаткові позабюджетні кошти в проекти з енергомодернізації, - вважає віце-мер.

Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) було створено у 1995 році резолюцією Генеральної Асамблеї ООН з метою надання послуг у сфері закупівельної діяльності, будівництва та виконання проектів.

Організація допомагає країнам в питаннях відновлення миру та постконфліктної стабільності, надає послуги для раннього відновлення після природних катастроф, сприяє економічному розвитку на основі місцевих потенціалів, підтримує екологічну стійкість та адаптацію до зміни клімату.

ЮНОПС працює більш ніж у 140 країнах-членах ООН, надає послуги з управління програмами та проектами у будь-якій сфері, що підпадає під мандат ООН, з гуманітарними цілями та цілями розвитку.

Діяльність офісу стосується закупівель, управління підрядами, будівельних робіт та інфраструктурних проектів  – майже 2500 проектів на рік.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты