Политика | Николаев, 20 Июля, 2023

Миколаїв єдиний в Україні запровадив моніторинг щодо міжнародної допомоги, - експерт Антикорупційної ініціативи ЄС

Свежие новости: Миколаїв єдиний в Україні запровадив моніторинг щодо міжнародної допомоги, - експерт Антикорупційної ініціативи ЄС

Влада Миколаєва працює над підвищенням рівня прозорості та звітності в плані гуманітарної допомоги. У цьому напрямі місто активно співпрацює з Антикорупційною ініціативою ЄС, і спільно реалізують низку важливих проєктів, що стосуються поліпшення процедур і процесів місцевого управління.

Представник Антикорупційної ініціативи ЄС Тарас Случик відвідав Миколаїв і поділився результатами співпраці з містом у сфері підвищення ефективності та прозорості, про це повідомили в Миколаївській міськраді.

Місто стало ініціатором впровадження ефективних механізмів обліку міжнародної гуманітарної допомоги в Україні.

"Миколаїв - єдине місто в Україні, яке запровадило моніторинг міжнародної допомоги. Цю методологію ми будемо приймати і роздавати всім містам-партнерам. Раніше в Україні не було такої потреби, тому що не було так багато залучено зовнішньої допомоги", - наголосив Тарас Случик.

Він наголосив, що такі механізми обліку сприяють зміцненню довіри з боку міжнародних партнерів не тільки до Миколаєва, а й до України загалом.

"Важливо, щоб наші міжнародні партнери бачили, що все відкрито і моніториться. Це важливо для репутації міста, і держави. Також дуже важливо, щоб місто працювало з міжнародними партнерами", - підкреслив експерт.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости