Политика | Николаев, 26 Декабря, 2018

МФК «Николаев» попросил Порошенко содействовать выделению 20 миллионов на замену газона на Центральном стадионе

Свежие новости: МФК «Николаев» попросил Порошенко содействовать выделению 20 миллионов на замену газона на Центральном стадионе

Коллектив МФК «Николаев» попросил президента Украины Петра Порошенко содействовать выделению 20 миллионов гривен на замену натурального поля на Центральном городском стадионе.

Открытое письмо с подписями опубликовали на официальном сайте клуба.

В обращении сказано, что в проекте бюджета Николаева на 2019 год внесли деньги на запланированную ранее замену газона, но «в последний момент было внесены правки в сторону уменьшения финансирования вдвое». Также в клубе отмечают, что помнят, как Петр Порошенко давал обещание выделить средства на развитие Центрального городского стадиона, находясь с визитом в Николаеве.

 

Публикуем текст обращения без правок.

За кілька днів настане Новий рік. Новорічні та різдвяні свята ще з дитинства в пам’яті кожного з нас асоціюються із очікуванням чогось доброго, світлого та приємного. МФК Миколаїв із великим та щирим оптимізмом дивиться в майбутнє як своє, так і миколаївського спорту загалом, рівняючись на наших великих земляків-чемпіонів Олександра Абраменка та Ольгу Харлан.

Наш клуб, як одна із провідних спортивних інституцій міста Миколаєва, не міг залишитися осторонь ситуації, що склалася навколо реконструкції Центрального міського стадіону, тому було прийнято рішення вступити до лав ініціативної групи та вести боротьбу за майбутнє нашої арени.

Ми стурбовані фактом, що у проекті бюджету м. Миколаєва на 2019-й рік у погоджену виконавчим комітетом редакцію, де передбачалось закладення у повному обсязі коштів на продовження процесу реконструкції Центрального міського стадіону, зокрема на заплановану раніше заміну газону центрального поля, в останню мить було внесено правки у сторону зменшення фінансування вдвічі. Ми пам’ятаємо, що різними міськими головами м. Миколаєва неодноразово було дано гарантії заміни газону центрального поля. Ми пам’ятаємо, що Президент України давав обіцянку виділити кошти на розвиток Центрального міського стадіону, перебуваючи з візитом у Миколаєві.

Не слід забувати, що центральне поле — це не лише футбол, але і багато інших спортивних дисциплін, зокрема легкоатлетичних. Згідно технології міжнародних стандартів будівництва спортивних споруд, реконструкцію легкоатлетичних бігових доріжок слід проводити лише після робіт над центральним газоном. Таким чином, стратегічно невірні рішення блокують і гальмують не лише розвиток професіонального футболу у м. Миколаєві, а й діяльність легкоатлетичних дитячих секцій, демотивують підростаюче покоління і ставлять під питання ефективність роботи відповідальних за розвиток спорту чиновників.

Нижче публікуємо текст відкритого листа-звернення, що буде направлено до Адміністрації Президента України. Звернення буде також направлено до Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської міської ради.

Наразі триває збір підписів небайдужих до спорту громадян. Кожен з вас може допомогти місту Миколаєву та стадіону своїм підписом. Долучайтесь!

Источник: nikvesti.com

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты