Криминал | Очаков, 2 Июня, 2023

Мешканець Очакова розповсюджував психотропи у Миколаївському районі

Свежие новости: Мешканець Очакова розповсюджував психотропи у Миколаївському районі

229 грамів наркотовару замовив через інтернет мешканець Очакова для подальшого розповсюдження. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки в Миколаївській області ДВБ НПУ, оперативниками та слідчими відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління у ході відпрацювання оперативної інформації викрили 29-річного закладника.

У місті Очаків зловмисник саме отримав через поштовий сервіс відправлення із психотропною речовиною, яку замовив через мессенджер. Поліцейські вилучили у фігуранта 229 грамів «PVP». Зі слів затриманого, психотропи він мав намір розповсюдити. Під час санкціонованого обшуку в помешканні фігуранта правоохоронці вилучили кухонні ваги, близько 200 zip-пакетів для подальшого фасування наркоречовини, мобільний телефон із листуванням у одному з мобільних додатків про оптову закупівлю психотропної речовини задля подальшого збуту.

Нині за вказаним фактом слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ознаками ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Миколаївська окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости