Общество | Новая Одесса, 22 Октября, 2024

Мешканець Нової Одеси виграв ₴50 тисяч на телешоу і пожертвував їх на підтримку ЗСУ

Свежие новости: Мешканець Нової Одеси виграв ₴50 тисяч на телешоу і пожертвував їх на підтримку ЗСУ

Майстер з кросвордного спорту із Нової Одеси Ігор Проценко виграв 50 тисяч гривень на шоу "Хто хоче стати мільйонером?" та спрямував їх на допомогу Збройним силам України.

Учасникам гри потрібно відповісти правильно на 15 запитань, щоб отримати омріяний приз. Ігор, який тривалий час тренував дітей займатися інтелектуальними іграми, підкреслив, що його мета не лише виграти кошти, а й показати гарний приклад своїм учням.

"Хочу показати своїм учням, що своїм розумом, своїм інтелектом можна чогось досягти", — зазначив він.

Ігор Проценко — майстер з кросвордного спорту, який активно займався розгадуванням кросвордів у газеті "Теленеделя". На турнірі в Одесі він здобув перше місце серед кросвордистів і отримав значок. Тепер Ігор має намір використати виграш для придбання дрону для Збройних Сил України.

"Ми всі зараз у боргу перед нашими Збройними Силами, тому хочеться придбати якийсь особистий дрончик. Другу частину хочу надати своїм онукам. Їх у мене троє — Ніколь, Дамір і Катерина", — розповів учасник шоу.

Ігор упевнено відповів на 10 запитань, але наступне виявилось досить складним, через що він завершив участь у грі. Незважаючи на це, він продемонстрував гідний результат і виграв 50 тисяч гривень — це друга фіксована сума у грі.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости