Криминал | Николаев, 17 Октября, 2023

Мешканець Миколаєва пограбував магазин

Свежие новости: Мешканець Миколаєва пограбував магазин

У неділю, 15 жовтня, до відділення поліції №1 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від продавчині магазину мобільного зв'язку про те, що невідомий чоловік скоїв пограбування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області у понеділок, 16 жовтня.

Від заявниці правоохоронці дізналися, що фігурант, перебуваючи в магазині, вихопив із відкритої вітрини мобільний телефон та втік у невідомому напрямку.

Отримавши детальний опис грабіжника та провівши першочергові розшукові заходи, наряд патрульної поліції виявив зловмисника за кілька кварталів від місця пограбування. Зловмисником виявився 30-річний миколаївець.

Правоохоронці затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 4 ст. 186 КК України «Грабіж». За вчинений злочин йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури слідчі поліції оголосили затриманому про підозру у скоєнні вказаного злочину. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости