Общество | Вознесенск, 1 Июля, 2019

Мешканців Вознесенська запрошують на безкоштовну екскурсія до Актовського каньону

Свежие новости: Мешканців Вознесенська  запрошують на безкоштовну екскурсія до Актовського каньону

07 липня 2019 року запрошуємо мешканців м. Вознесенськ, сіл Новогригорівка та Ракове здійснити незабутню подорож унікальними та цікавими місцями нашого рідного краю, що розташовані в природному національному парку «Бузький Гард». Це і маєток Віктора Скаржинського (1778-1861), і створене ним урочище «Лабіринт». Також відвідаємо унікальний Актовський каньон, що являє собою комплекс лісової та водної екосистем з ансамблем гранітно-базальтових скель (висотою до 125 м) і гранітних валунів.

Захід буде проведено в рамках проекту «Туризм як стиль життя», що реалізується ГО «ТК «Вознесенськ» з метою популяризації спортивного туризму та заохочення населення до здорового, активного способу життя серед мешканців міста Вознесенськ, сіл Новогригорівка та Ракове. Проект «Туризм, як стиль життя» став переможцем конкурсу мікрограндів, що організовував БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Участь в екскурсії БЕЗКОШТОВНА.
З усіх питань звертайтеся до оргкомітету – Костюков Олег Сергійович, 
тел. +38 050 3904276 (Viber); +38 097 2795757

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты