Криминал | 2 Августа, 2023

Мешканці Тернополя продавали жінок в ОАЕ в секс-рабство і відбулися штрафом

Свежие новости: Мешканці Тернополя продавали жінок в ОАЕ в секс-рабство і відбулися штрафом

Мешканці Тернополя продавали жінок за кордон в ОАЕ в секс-рабство. Суд у справі про торгівлю людьми оштрафував їх на 119 тисяч гривень кожного.

Про це повідомляється у вироку суду.

Обвинуваченими були: мешканка Рівного з незакінченою вищою освітою та без офіційного працевлаштування; її співучасник із Тернополя працював охоронцем у супермаркеті "АТБ".

За даними слідства, обвинувачені разом шукали дівчат, які перебувають у скрутному фінансовому становищі та легко піддаються вмовлянням. Контактували з "жертвами" як особисто, так і через російську соцмережу "ВКонтакте".

Зловмисники не розголошували реального характеру роботи, обіцяючи українкам можливість повернутися додому в будь-який час і за короткий термін заробити великі гроші. Вони також оплачували квитки в ОАЕ.

У 2017 році вони завербували першу жертву, запропонувавши поїхати на роботу в Об'єднані Арабські Емірати. У жінки на той час нещодавно помер чоловік, залишилася маленька дитина, і вона відчувала фінансові труднощі.

3 листопада українка вилетіла за кордон і після прибуття дізналася про реальну сутність роботи - їй доводилося надавати сексуальні послуги.

Після першого випадку зловмисники намагалися завербувати другу жінку, яка також перебувала у скрутній життєвій ситуації.

Після кількох зустрічей українка зрозуміла, що її намагаються заманити на роботу в секс-індустрію, і звернулася в поліцію.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты