Экономика | Вознесенск, 26 Июля, 2017

Мешканці сіл Вознесенського р-ну можуть отримати до 300 тис. грн. пільгового кредиту

Свежие новости: Мешканці сіл Вознесенського р-ну можуть отримати до 300 тис. грн. пільгового кредиту

До відома жителів сільської місцевості! Власний будинок – запорука сімейного добробуту!

В Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей. На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.

Реалізується Програма шляхом надання сільським мешканцям пільгових кредитів на будівництво, реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, спорудження інженерних мереж.

Граничні суми кредиту, залежно від видів кредитування, складають:

300000 грн. – на будівництво нового житла,

200000 грн. – на придбання житлового будинку (квартири),

50000 грн. – на спорудження інженерних мереж (газифікація, водопостачання, електроопалення), заходи з енергозбереження – 100000 грн.

З питань отримання кредитів звертатися до спеціалізованої кредитно-фінансової господарської організації «Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», який знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча-2А, офіс 508.

Консультацію стосовно умов надання довгострокового пільгового кредиту сільським мешканцям можливо отримати за телефоном: 0512-56-34-22».

 

Источник: voznesensk.mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты