Общество | Вознесенск, 26 Ноября, 2019

Мешканці прилеглих до загальноосвітньої школи № 6 вулиць Вознесенської громади зустрілись з міським головою у форматі «осінніх зустрічей»

Свежие новости: Мешканці прилеглих до загальноосвітньої школи № 6 вулиць Вознесенської громади зустрілись з міським головою у форматі «осінніх зустрічей»

Продовжуються «осінні зустрічі» міського голови Віталія Лукова з мешканцями прилеглих до шкіл тергромади вулиць. Цього разу вознесенці спілкувались з очільником громади в загальноосвітній школі № 6.

Як і в уже відвіданих школах, Віталій Луков розпочав зустріч з міні-лекції в цікавій формі про бюджет для громадян. До-речі, формат «бюджетної корови» нещодавно отримав досить престижну нагороду «За краще представлення бюджету для громадян» на церемонії вручення премії «Кришталь року», що проходила в місті Києві нещодавно. Це свідчить про високу оцінку зусиль, яких докладає міська влада задля досягнення прозорості своєї діяльності.

Розповів міський голова і про найбільш складні питання життя громади. Це проблеми вивезення твердих побутових відходів, перевезень, ремонту доріг і тротуарів, тарифів на комунальні послуги. Унікальним для цього мікрорайону було питання про створення ефективної системи зливостоків. При проектуванні та розбудові дорожньої розвилки, тут не було передбачено такого важливого елементу інфраструктури. Сьогодні ж, коли усі вулички заасфальтовані, за сильних злив питання «виходить на поверхню». Рішення є. Але слід чітко розуміти, що таке будівництво є високовартісним. У зв’язку з тим, що місто має ряд більш нагальних проблем, ця буде вирішена пізніше.

Ця зустріч не остання. Про подальший графік «осінніх зустрічей» буде повідомлено окремо.

Джерело: 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты