Политика | Николаев, 25 Февраля, 2023

Мер Миколаєва розповів, навіщо брав у вояж Європою свого підозрюваного у розкраданнях заступника

Свежие новости: Мер Миколаєва розповів, навіщо брав у вояж Європою свого підозрюваного у розкраданнях заступника

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич поспішив підтвердити, що їздив до Європи разом із своїм заступником Сергієм Кореневим.

Про це він сказав в ефірі програми "Діалог".

Після публікації на спільних фото Сенкевича та Коренєва із закордонних відряджень мерові нічого не залишалося, як підтвердити, що подорожували вони разом.

Він повідомив, що спочатку два дні вони були у Варшаві, де брали участь у міжнародній виставці та презентували, зокрема, проект будівництва дитячого садка у мікрорайоні Північний. Того самого, який уже неодноразово переробляли історія з яким тягнеться з 2015 року, і вартість його зросла з 4,2 мільйона до 112 мільйонів гривень. Загалом тепер, за словами мера, інвесторів, які збудують цей дитсадок, шукатимуть за кордоном.

Після дводенного перебування у Варшаві Сенкевич розповів, що їздив на зустріч із мерами Роттердама та Гааги. Цей візит, який не висвітлювався на сайті мерії. Там, за словами градоначальника, він провів низку найважливіших зустрічей із європейськими бізнесменами, яких запросив працювати та інвестувати до Миколаєва.

Звісно, ​​згадав Сенкевич і про важливу роль свого заступника Сергія Коренєва, який, незважаючи на перебування під слідством у справі про розкрадання під час реконструкції Сірої площі, його супроводжував.

- Наразі потрібно буде приблизно два тижні на те, щоб відпрацювати ці контакти (з європейськими бізнесменами - прим.ред.), призначити зустрічі. Власне, цим займатиметься Сергій Коренєв, який був зі мною, і він технічно готував ці зустрічі, – пояснив мер.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты