Общество | Николаев, 14 Июня, 2019

Мер Миколаєва привітав медичних працівників з професійним святом

Свежие новости: Мер Миколаєва привітав медичних працівників з професійним святом

У четвер, 13 червня, колективи міської лікарні № 5 і ЦПМСД № 7 зібралися в Палаці культури «Корабельний», щоб урочисто відзначити День медичного працівника.

До них приєдналися мер Олександр Сєнкевич, голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов, начальник управління охорони здоров'я Ірина Шамрай, депутати міської ради Ігор Дятлов та Владислав Єнтін, народний депутат Артем Ільюк, які привітали медиків з професійним святом.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що значення професії медичних працівників важко переоцінити. Адже завдяки їх майстерності і щоденній самовідданій праці тисячі людей отримали можливість повернутися до повноцінного життя, побороти важкі недуги.

 - На сесії міської ради ми зробили наші лікарні комунальними некомерційними підприємствами, що дозволить розпочати медичну реформу в лікувальних установах другого рівня і додатково отримати 550 млн.грн., - сказав Олександр Сєнкевич. - Бажаю всім міцного здоров'я і благополуччя! Зі святом!

Ірина Шамрай наголосила, що колектив міської лікарні № 5 та Центру первинної медико-санітарної допомоги № 7 - справжні професіонали, готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Вона подякувала колегам за стійкість і вірність обраній професії. Очільник управління охорони здоров'я нагадала, що лікарні № 5 взяли в міську комунальну власність 2 роки тому. Сьогодні міська влада спрямовує свої зусилля на розвиток цього лікувального закладу. Так, було капітально відремонтовано приміщення, в якому розмістили жіночу консультацію лікарні. Крім того, за рахунок скарбниці Миколаєва в цій міській лікарні оновлюють медичне обладнання.

Тепло привітали медичних працівників також Олександр Цуканов, Ігор Дятлов. Вони побажали винуватцям свята усього найкращого.

Олександр Сєнкевич, Олександр Цуканов, Ірина Шамрай вручили медичним працівникам нагороди.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости