Общество | Первомайск, 22 Декабря, 2019

Машину швидкої допомоги отримала Кам’яномостівська об’єднана територіальна громада

Свежие новости: Машину швидкої допомоги отримала Кам’яномостівська об’єднана територіальна громада

14 грудня швидка-позашляховик на базі Toyota Land Cruiser доставлено в Кам'яномостівську територіальну громаду. Фонд Ріната Ахметова передав 200 автомобілів невідкладної медичної допомоги, створений на базі Toyota Land Cruiser, медикам України. Один з цих суперсучасних машин швидкої допомоги отримала Кам’яномостівська об’єднана територіальна громада, повідомляється на офіційному сайті сільради.

Урочисте вручення ключів голові сільської ради Олександру Ляхову відбулося 26 листопада в місті Київ в рамках проекту «200 швидких для України». Таким чином, вже 200 автомобілів швидкої допомоги від Фонду рятують життя українців по всій країні.

Спецавтомобіль Toyota Land Cruiser оснащений за останнім словом медичної техніки. Він змінить якість надання екстреної та первинної медико-санітарної допомоги в наших селах. Це техніка, якої немає навіть у приватних клініках. По суті, це реанімація на колесах, яка може рятувати людські життя в ситуаціях, коли рахунок іде на хвилини: дефібрилятор і портативна система реанімації, кисневий апарат та багато іншого.



Проект «200 швидких для України» реалізується з ініціативи президента Володимира Зеленського та особистим рішенням засновника Фонду Ріната Ахметова.

Ми вдячні президенту України за його ініціативу та щиро дякуємо Рінату Ахметову за такий чудовий подарунок нашій громаді.

18 грудня 2019 року відбулася передача автомобіля Первомайського Центру первинної медико-санітарної допомоги для Катеринківської амбулаторії з метою надання якісних послуг для жителів нашої територіальної громади. Голова Кам’яномостівської об’єднаної територіальної громади Олександр Ляхов, головний лікар КП «Первомайський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Примак, головний лікар Первомайської районної лікарні Віктор Готка та сімейний лікар Катеринківської амбулаторії Іван Піснячевський перерізали символічну стрічку та побажали медикам вдячних, гарних пацієнтів та ефективного і безпечного використання медичного автомобіля.

Що ж гарний подарунок до Дня Святого Миколая!


 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости