Политика | 29 Февраля, 2020

Маркарова прозвітувала про виконання Бюджету: основні цифри

Свежие новости: Маркарова прозвітувала про виконання Бюджету: основні цифри

Незважаючи на макроекономічні ризики і нові глобальні виклики доходи загального фонду Державного бюджету виконано на 93,7% від розпису. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова, передає УНН.

"Незважаючи на макроекономічні ризики і нові глобальні виклики: доходи загального фонду ДБ виконано на 93,7% від розпису; сукупні доходи (ЗФ+СФ) на 95,3% від розпису", - написала Маркарова.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Міністр також додала, що нова податкова служба перевиконала план на 7,1%, надходження становили 37,1 млрд грн тобто на 2,5 млрд грн більше за розпис. 

"Доходи, які адмініструє Нова Митна служба, становили 22,6 млрд грн або 78,3% від розпису через міцніший курс та скорочення обсягів імпорту. Але відставання скоротилось", - повідомила Маркарова і запевнила, що "всі значимі видатки проведено".

Також міністр повідомила, що меньше було витрачено на обслуговування і погашення боргу завдяки пофесійній борговій політиці та управлінню ліквідністю.

"І головне: на повній швидкості рухаємося по запровадженню середньострокового бюджетування та Бюджетній декларації на 2021-2023 роки", - резюмувала Маркарова.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты