Политика | 9 Апреля, 2024

Малюк після розслідування журналістів відсторонив керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Свежие новости: Малюк після розслідування журналістів відсторонив керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Керівник Служби безпеки України Василь Малюк відсторонив керівника департаменту кібербезпеки Іллю Вітюка від виконання посадових обов’язків на час перевірки обставин, оприлюднених у ЗМІ журналістами "Слідство-інфо".

"На час проведення перевірки обставин, оприлюднених журналістами Слідства-інфо, голова Служби Василь Малюк відсторонив керівника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Іллю Вітюка від виконання посадових обов’язків на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами "Слідства-інфо", — йдеться у повідомленні СБУ.

Там також уточнили, що за рішенням Малюка Вітюк на час проведення перевірок буде проходити службу в бойовому підрозділі ДКІБ (Департамент контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ, - ред), який виконує оборонні завдання і знищує ворога та його техніку безпосередньо на фронті спільно з ЦСО "А".

"Наразі його (Вітюка - ред.) відряджено до цього підрозділу, сьогодні він виїхав до району виконання бойових завдань", — повідомили у пресслужбі.

"Служба безпеки висловлює повагу ЗМІ і журналістам за ефективну спільну роботу на інформаційному фронті проти російської агресії", — додали в українському відомстві.

Як повідомлялось, у своєму новому матеріалі журналісти "Слідства-інфо" розповіли про спробу СБУ мобілізувати її журналіста Євгена Шульгата в помсту за його професійну діяльність.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты