Политика | 25 Марта, 2023

Маляр закликала українців не обговорювати майбутнє контрнаступ - це заважає військовим

Свежие новости: Маляр закликала українців не обговорювати майбутнє контрнаступ - це заважає військовим

Заступник міністра оборони України Ганни Маляр заявила, що українцям не потрібно обговорювати подробиці контрнаступу, щоб не заважати військовим виконувати свою роботу.

Про це Маляр написала у своєму Telegram.

"Добре, що ніхто в пабліках не обговорював контрнаступ у Харківській області до його початку. І була повністю закрита зона бойових дій для доступу будь-кого, крім військових. Тоді було реалізовано найуспішнішу операцію за час повномасштабного вторгнення з погляду інтенсивності звільнення наших територій", - ідеться в повідомленні заступника міністра.

За її словами, саме тиша тоді дозволила військовим виграти час і зробити свою роботу. Маляр підкреслила, що тільки три людини в Україні мають право оприлюднювати стратегічні військові плани і задуми. Серед них:

- верховний головнокомандувач - Володимир Зеленський;

- міністр оборони - Олексій Резніков;

- головнокомандувач ЗСУ - Валерій Залужний.

Усі інші, за її словами, можуть тільки цитувати.

Маляр також додала, що не потрібно в ефірах ставити експертам запитання щодо контрнаступу, також не варто писати блоги і пости на цю тему, не потрібно взагалі публічно обговорювати військові плани української армії.

"У нас один стратегічний план - звільнити всі наші території. А деталі - це вже військова таємниця. Їх оприлюднюють три вищеназвані особи, коли є таке військове завдання. Адже інформація - це теж зброя і ми нею теж воюємо", - сказала заступник міністра.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты