Политика | 7 Июля, 2022

"Лікарні заповнені тяжкопораненими, трупами". Гайдай вважає, що ЗСУ на 200% виконали завдання у Луганській області

Свежие новости:

Російські окупаційні війська поки що повністю не захопили території Луганської області.

Про це ввечері, 6 липня, в ефірі проєкту Freedom повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Гайдай.

Відеозапис ефіру за участю голови ОВА опубліковано у Facebook Гайдая.

"Ще поки що 100% Луганської області не окуповано, бо є ще населений пункт, де точаться бої, де гинуть російські солдати, відповідно. Зрозуміло, що це зовсім невелика територія, проте бої досі тривають", – сказав керівник ОВА.

За його словами, на тимчасово окупованих територіях Луганської області "всі лікарні заповнені тяжкопораненими [окупантами], трупами", а багато поранених "не доживають до операції".

"Ситуація в них вкрай важка, і за більш ніж чотири місяці наші військові на території Луганської області ну виконали навіть не на 100, а на 200% завдання, яке перед ними стояло, – вони сковували величезну кількість військ і завдали просто колосальних втрат безпосередньо цій армії", – наголосив Гайдай.

Він додав, що до взяття Сєвєродонецька окупантам знадобилося чотири місяці, щоб просунутися трохи більш ніж на 30 км.

"Наші військові тримали б ще оборону, але просто через тотальну перевагу в артилерії ну просто за чотири місяці знищили все, всі позиції, які тільки можна було", – наголосив Гайдай.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты