Политика | Первомайск, 4 Сентября, 2016

Корнацкий пожаловался на Луценко

Свежие новости: Корнацкий пожаловался на Луценко

На своей странице Фейсбук бизнесмен, политик Аркадий Корнацкий написал:

Вітаю всіх справжніх друзів і вибачаюся за мовчання. До сьогодні я особисто практично не користувався ФБ, тепер напевне буду - не було щастя, та нещастя допомогло. З цього нещастя й почну. Фактично, це остаточна втрата віри у нинішніх вищих можновладців, чому сильно посприяли декілька з них.
Почну з останнього в часі, генпрокурора Юрія Луценка. Раніше чув, що його заяви і його справи - це різні речі, але, що до такої міри - не вірив. Тепер переконався на всі сто, що це так, і резюмую: ВСІ ГОЛОСНІ ЗАЯВИ ГЕНПРОКУРОРА ЮРІЯ ЛУЦЕНКА - ЦЕ ГОЛИЙ ПІАР, ЗА ЯКИМ НЕМА РЕАЛЬНИХ СПРАВ ! 
І кращим прикладом вищесказаному є дуже голосні заяви Луценка щодо Миколаївщини. Памятаєте його фразу "президентський землетрус"? Це стосувалося саме Миколаївщини, і над цим "землетрусом" миколаївці сміялися вже в ті дні, коли Луценко про нього кричав. 
Бо перед злодюгою "губернатором" Меріковим, якого звільняли у звязку з арештом його першого зама і його першого уповноваженого по хабарництву й корупції Романчука, наспрвді хіба що тільки не вибачалися й по голівці його не гладили, коли звільняли. Було навіть відчуття, що якусь медаль або грамоту дадуть на прощання - а може й дали, та ми не знаємо. Керувати ОДА залишився заступник Мерікова, тож і досі Меріков продовжує в повному об'ємі корупційну діяльність. Фактично те ж саме було із звільненнями началька поліціії - він до останнього часу був радником голови НПУ і продовжував керувати усіма ментовськими схемами на Миколаївщині, із облпрокурором - до відповідальності ніхто не покараний, оце такий "землетрус". Але саме смішне почалося потім, коли Генпрокуратура і облпрокуратура "обновилися". Від "страшних" заяв Луценка про "демультизацію" Миколаївщини у наївних миколаївців аж дух захоплювало, та ... "недолго музыка играла, недолго фраер танцевал" - озвучені генпрокурором терміни знищення банди Мультика минули, а бандити не тільки не притягнуті до відповідальності, або хоча б піджали хвости, вони навпаки, все ширше розгортають злочинну діяльність. І не без допомоги ГПУ і особисто Юрія Віталійовича - про це наступного разу, а для першого посту досить.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости