Общество | 18 Января, 2024

Контейнери для роздільного збору сміття встановили у миколаївському парку «Ліски»

Свежие новости: Контейнери для роздільного збору сміття встановили у миколаївському парку «Ліски»

У Миколаєві у парку «Ліски» встановили контейнери для роздільного збору сміття. Городян закликають свідомо сортувати відходи.

Про це повідомили у КП «Миколаївські парки».

Крім контейнерів комунальники розмістили накопичувач для кришок від пластикових пляшок.

«Контейнер «Серце» яке ніби пульсує життям, буде накопичувати кришки від пластикових пляшок. Адже існує безліч способів  переробити та дати друге життя цим предметам! Зазначимо, що контейнери для роздільного збору сміття та контейнер «Серце» були виготовлені та встановлені власними силами підприємства», — йдеться у повідомленні.

Накопичувачі кришок від пластикових пляшок. Фото: КП Накопичувачі кришок від пластикових пляшок. Фото: КП «Миколаївські парки».
Накопичувачі кришок від пластикових пляшок. Фото: КП Накопичувачі кришок від пластикових пляшок. Фото: КП «Миколаївські парки».

Також комунальники нагадали, що у січні 2022 року в парку «Ліски» було встановлено чотири компостери для переробки опалого листя, скошеної трави та органічних відходів на біогумус.

«Листя туди звозять працівники підприємства, а побутові органічні відходи приносять свідомі та небайдужі до екології містяни. Дані компостери вже пройшли випробування часом, та стали незамінним помічником у створенні органічного добрива, яке працівники підприємства використовують для підживлення зелених насаджень у парку», — зазначили на КП.

Компостери для переробки опалого листя. Фото: КП Компостери для переробки опалого листя. Фото: КП «Миколаївські парки»
Компостери для переробки опалого листя. Фото: КП Компостери для переробки опалого листя. Фото: КП «Миколаївські парки».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты