Общество | Вознесенск, 27 Июля, 2020

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4

Свежие новости: Конкурс на заміщення вакантної посади директора Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4

Вознесенська міська рада Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Вознесенської міської ради Миколаївської області, яка знаходиться за адресою: Миколаївська область, місто Вознесенськ, вул. Кооперативна, будинок 1.

Посадовий оклад директора закладу загальної середньої освіти встановлюється відповідно до наказу МОНУ від 26.09.2005 № 557 (14-18 тарифний розряд).

Надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до:

постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності та об'єднань державних підприємств»; 

наказу МОНУ від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Претенденти на заміщення зазначеної посади повинні відповідати наступним кваліфікаційним вимогам:

  • громадянство України;
  • вища освіта ступеня не нижче магістра;
  • стаж педагогічної роботи не менше трьох років;
  • організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків;
  • вільне володіння державною мовою.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копію паспорта громадянина України;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) з 27 липня 2020 року по 17 серпня 2020 року за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібрика, 8, Управління освіти Вознесенської МР з 08.00 до 17.00.

Дата та місце початку конкурсного відбору: 20 серпня 2020 року о 13:00 у великій залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, за адресою: площа Центральна,1. 

Конкурсний відбір переможця конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Територіальної громади міста Вознесенська здійснюється за результатами:

перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р (письмовий іспит);

перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом тестування та письмового вирішення ситуаційного завдання;

публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації (співбесіда).

Загальний час для проведення письмового іспиту повинен становити не більше, як 1 година 20 хвилин.

Уповноважена особа з надання інформації про конкурс та прийняття документів для участі у конкурсі Крючкова Світлана Олександрівна.

Довідки за телефоном (05134) 3-20-79. Електронна адреса: [email protected].

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты