Общество | 15 Февраля, 2019

Комунальники Вознесенська розпочали роботи по прибиранню прилеглих територій та узбіч доріг

Свежие новости: Комунальники Вознесенська розпочали роботи по прибиранню прилеглих територій та узбіч доріг

Враховуючи той факт що зима у нашому регіоні тепла, комунальними підприємствами міста вже розпочаті роботи по прибиранню прилеглих територій та узбіч доріг. Висловлюємо щиру подяку керівнику Вознесенського професійного ліцею Путієнко С.П. за  проведену роботу з прибирання узбіч доріг міста, ми завжди можемо розраховувати на них, велика їм за це подяка!

Також дякуємо всім, хто не залишився осторонь до проблем нашого міста та прийняли участь у прибиранні нашої спільної домівки.

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради звертається до мешканців міста, керівників підприємств, установ, організацій, юридичних  та фізичних осіб, дотримуватись чистоти і підтримувати порядок на прилеглих територіях та своєчасно приводити прилеглі території в належний санітарний стан.

Деякі прилеглі території, у залежності від місця розташування, потребують  прибирання не менше одного разу на добу. Просимо звернути на це увагу та своєчасно здійснювати прибирання!

Але дуже прикро бачити і розуміти, коли водії далекобійники зупиняючись на узбіччях доріг для перепочинку залишають сміття, тим самим створюють бруд та неохайний вигляд. Не замислюючись над тим, хто має потім це прибрати.

Управління ЖКГ та КБ

Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты