Экономика | 15 Сентября, 2019

Кому найбільше платять. Експерти про ринок праці

Свежие новости: Кому найбільше платять. Експерти про ринок праці

Експерти визначили топ найбільш високооплачуваних вакансій вересня, актуальних на даний момент і доступних для працевлаштування.

Аналітики сайту rabota.ua визначили топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій вересня, актуальних на сьогоднішній день і доступних для працевлаштування.

Директор мережі ресторанів

Компанія пропонує зарплату 150 тис. грн. Директору доведеться керувати понад 20 ресторанами. Займатися управлінням рентабельністю, стандартизацією і оптимізацією процесів, відкриттям ресторанів в Україні та Польщі. Шукають професіонала з досвідом роботи в управлінні мережами від двох років.

Інженер з автоматичного контролю якості

Фахівцю в ІТ-сфері готові платити 140 тис. грн. Обіцяють гнучкий графік, медстраховку, безкоштовний спортзал. Фахівця шукають з досвідом роботи і знанням англійської.

Директор експортних продажів меду і ягід

Зарплату обіцяють 120 тис. грн. Фахівцю потрібно мати досвід роботи від двох років на посаді директор з продажу експортної компанії плодоовочевої продукції. Знати медовий ринок і найбільш пріоритетні ринки для даної галузі.

Керівник відділу продажів посуду

Фахівцю пропонують 75 тис. грн. Потрібен професіонал з досвідом управління товарною групою, знанням ринку, розумінням продукту, досвідом формування асортиментної і цінової політики.

Начальник відділу аналітики

Начальнику готові платити 60 тис. грн. Шукають професіонала, щоб удосконалювати інструменти збору, зберігання і обробки даних, що надходять від виробництва. Кандидат на посаду повинен мати економічну освіту, досвід управління бізнес-проектами, знати англійську. Крім зарплати роботодавець обіцяє річний бонус, соцпакет і корпоративне навчання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости