Экономика | Николаев, 30 Января, 2018

Компанія «НІБУЛОН» провела низку важливих ділових зустрічей міжнародного рівня

Свежие новости: Компанія «НІБУЛОН» провела низку важливих ділових зустрічей міжнародного рівня Компанія «НІБУЛОН» провела низку важливих ділових зустрічей міжнародного рівня

В понеділок, 29 січня генеральний директор компанії Олексій Вадатурський зустрівся з представництвом німецького банку розвитку DEG на чолі з головою представництва (головним акціонером DEG є німецький держаний банк KFW).

Метою зустрічі стало обговорення можливих перспектив співпраці та ознайомлення представників банку з потенціалом діяльності компанії «НІБУЛОН», в тому числі з інвестиційною програмою компанії. Відвідавши перевантажувальний термінал та суднобудівно-судноремонтний завод компанії у м. Миколаєві, представники DEG високо оцінили досягнення компанії та хід реалізації інвестиційного проекту компанії.

30 січня 2018 року «НІБУЛОН» відвідали  давні партнери компанії – керівники підрозділів банку Credit Agricole (Франція) з Лондона, Женеви та Києва.

Credit Agricole – одна з найбільших фінансових груп світу – співпрацює з компанією «НІБУЛОН» з 2008 року. Щорічно представники банку відвідують потужності підприємства з метою ознайомлення з досягненнями компанії, ходом реалізації інвестиційних проектів компанії та розширення подальшої співпраці. І цього року гості відзначили вражаючі зміни, що відбулись на перевантажувальному терміналі та суднобудівно-судноремонтному заводі компанії у м. Миколаєві.

Також у цей день генеральний директор разом із його заступником з торгівлі Володимиром Славінським та менеджерами в оптовій торгівлі провів зустріч із представниками південнокорейської компанії  Singsong  Food  Corporation, що з 2016 р. є нашим постійним партнером з купівлі  ячменю  та  кукурудзи  до Китайської Народної Республіки. У ході зустрічі були оговорені питання щодо подальшої співпраці.

– Ми впевнені, що якість послуг що надає компанія є найкращими в Україні. Тож шукаємо нагоду  співпрацювати з «НІБУЛОНом» й надалі, – відмітив керуючий директор Singsong  Food  Corporation Кім Хі-Тайк.

– Ми єдина компанія, яка відповідає за якість поставленої продукції. Ми будуємо мережу своїх терміналів та контролюємо якість прийнятого від сільгосптоваровиробників збіжжя. Найближчим часом ми плануємо довести обсяги експорту до 8 млн тонн за маркетинговий рік, – зазначив Олексій Вадатурський.

Зараз на території перевантажувального термінала компанії в Миколаєві добігає кінця будівництво комплексу з перевалки зернових та олійних культур ємністю близько 43 тис. тонн, де буде встановлено додаткове очисне обладнання. Таким чином, ми продовжуємо удосконалюватися і постійно покращувати культуру виробництва задля забезпечення виконання всіх фітосанітарних вимог стосовно якості і стану продукції, що відвантажується на експорт. До прикладу, вже багато років «НІБУЛОН» успішно конкурує на єгипетському ринку зерна з провідними компаніями Аргентини та Бразилії, завдяки цьому досвіду та накопиченим знанням ми зможемо зміцнити наші позиції на ринку Китаю та інших країн Азії. Компанія знана у світі як постачальник високоякісної сільськогосподарської продукції.

 

Источник: пресс-центр компании «НИБУЛОН»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости