Общество | Южноукраинск, 27 Февраля, 2018

Комп’ютерна грамотність в університеті третього віку

Свежие новости: Комп’ютерна грамотність в університеті третього віку

Мета університету третього віку надати допомогу в адаптації людей пенсійного віку до нових умов життя, збагатити їх новими знаннями й навичками, необхідними для повноцінного життя в сучасному суспільстві. 

Про це повідомляє КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська".

 Це допомога з користю проводити вільний час, отримати додаткові знання, можливість ділитися своїми, розширяти коло спілкування та інтересів, це активне дозвілля, яке відкриває великий світ знань. Саме тому у комунальному закладі “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” надається соціально-педагогічна послуга “Університет третього віку”. Одним із факультетів університету є  факультет комп’ютерної грамотності, якій запроваджено ще у 2013 році. І вже на той час знайшлося багато охочих навчатися. Усі бажаючі неодмінно хотіли стати студентами першої групи. З того часу факультет користується великим попитом серед пенсіонерів, на навчання запис триває протягом року і кількість бажаючих завжди велика.

У 2017 році кількість груп зросла з одної до двох, що дало змогу охопити більшу кількість слухачів. Під час навчання студенти опановують комп’ютерну техніку, роботу в мережі Інтернет, друкарську справу. На даний час у групах займаються 30 студентів.

Кількість факультетів в університеті третього віку постійно збільшується, так у порівнянні з минулим роком з’явилися 3 нові факультети, які користуються неабияким попитом серед пільгової категорії населення міста. 

Університет сповідує активну життєву позицію, оптимізм та енергійність, тренує пам’ять, розвиває інтелект, знаходить таланти. Наші студенти поспішають на заняття як на побачення, для них Університет – другий дім.

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» висловлює подяку керівництву комунальний закладу Южноукраїнський міжшкільний навчально-виробничий комбінат за співпрацю в організації навчання.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты