Происшествия | 26 Мая, 2016

Командно-штабные учения на территории Веселиновского района

Свежие новости: Командно-штабные учения на территории Веселиновского района

25 мая проходили командно-штабные учения на территории Веселиновского района Николаевской области, где отрабатывались действия по ликвидации условного лесного пожара.

Начальник в ГУ ГСЧС Украины в Николаевской области Максим Грицаенко на своей личной странице в Фейсбуке обозначил важность проведенных учений, в связи с неблагоприятными погодными условиями, которые ожидают Николаевскую область этим летом и отметил успешное завершение ликвидационных мероприятий.

 

«Проведення збору зведеного загону № 1 дало змогу перевірити боєздатність та готовність до реагування на випадки пожеж у екосистемах та лісових масивах. Крім того, ми мали змогу пересвідчитись, що на озброєнні підрозділів є достатня кількість техніки, необхідної для ліквідації лісових пожеж і вся вона знаходиться у справному стані. А заразом було перевірено готовність місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до реагування на подібні випадки, адже від правильності вжитих заходів відповідальними особами залежить головне – збереження життя та здоров’я людей, які опинилися у епіцентрі надзвичайної події та матеріальних надбань. Загалом у відпрацювання ввідної по ліквідації лісової пожежі взяли участь 110 чоловік особового складу, задіяні 23 одиниці техніки. Тренування пройшли на достатньому рівні, всі учасники впоралися із поставленими завданнями, виявлені недоліки були одразу усунуті та вжито заходів щодо їх недопущення у подальшому», - отметил первый заместитель начальника Главного управления ГСЧС Украины в Николаевской области Николай Панасенко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты