Политика | 4 Октября, 2022

Командири «Азовсталі» вперше з лютого побачились зі своїми родинами, які прилетіли до Стамбулу

Свежие новости: Командири «Азовсталі» вперше з лютого побачились зі своїми родинами, які прилетіли до Стамбулу

Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак за сприяння турецької сторони організував зустріч командирів «Азовсталі» з членами їхніх сімей у Стамбулі.

Про це повідомили в Офісі Президента України.

Командири Азова в Туреччині зустрілися із сім'ями (фото, відео)

Командири Азова в Туреччині зустрілися із сім'ями (фото, відео)

Командири Азова в Туреччині зустрілися із сім'ями (фото, відео)

Командири Азова в Туреччині зустрілися із сім'ями (фото, відео) 

Нагадаємо, що за умовами обміну, після звільнення з полону, п’ятеро командирів «Азовсталі» на час російсько-української війни будуть знаходитись в Туреччині. Йдеться про командира полку «Азов» Дениса Прокопенко, його заступника Святослава Паламара, командира батальйону миколаївської 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського, старшого офіцера «Азова» Олега Хоменко і командира 12-ї бригади Нацгвардії України Дениса Шлегу.

Воїни змогли побачити та обійняти своїх рідних і близьких вперше за багато місяців. Єрмак зауважив, що за час перебування військових у полоні їхнім родинам також довелося пережити надзвичайно складні випробування, і вони впоралися з цим гідно.

- Ваші рідні боролися за ваше звільнення з величезним завзяттям. Вони так довго чекали на вас, – сказав Єрмак.

«Емоцій багато. Шлях до цієї миті був довгий і важкий. Нарешті вони змогли обійнятися. Передала їм привіт і подяку від України, від Президента та всіх людей, за яких вони воюють. Важливий день. Головне – що Україна бореться й боротиметься за всіх наших людей. Їх ще багато в російському полоні – чоловіків і жінок, військових і цивільних. І нам потрібен кожен і кожна. Живими», - написала перша леді України Олена Зеленська, яка теж брала участь в організації візиту.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости