Общество | 24 Мая, 2017

«Коблеве має стати справжньою перлиною Миколаївщини», - Олексій Савченко

Свежие новости: «Коблеве має стати справжньою перлиною Миколаївщини», - Олексій Савченко

Сьогодні, 24 травня, під головуванням очільника Миколаївської облдержадмінстрації Олексія Савченка відбулася нарада щодо проблемних питань та перспектив розвитку туристичної інфраструктури в Коблевській об’єднаній територіальній громаді.

Взяли участь в засіданні заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, керівники управлінь облдержадміністрації, начальник Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства, голова Березанської РДА Сергій Танасов, голова Коблівської сільської ОТГ Володимир Панич, а також керівники баз відпочинку. 

На нараді розглянули питання експлуатації автостанції на території курортного селища під час літнього оздоровчо-туристичного сезону. Олексій Савченко відзначив, що умови в яких відпочиваючі не можуть звернутися до медпункту на автостанції, або скористатися іншими правами є недопустимими. «Людина повинна отримати прості умови. Це – медпункт. Це – вбиральні. І щоб для цього не потрібно було хтозна-куди ходити», - зазначив він.

Ще однією з існуючих проблем у селищі є система ливневих стоків.  Голова Коблевської ОТГ Володимир Панич зазначив, що над вирішенням цього питання спеціалісти вже працюють.

Олексій Савченко також підняв питання створення мережі комунального транспорту в селищі, яке дозволить вирішити проблему транспортного сполучення.

Голова облдержадміністрації Олексій Савченко висловив подяку прокурору Миколаївської області Тарасу Дунасу за його державницьку позицію у вирішенні справ щодо дотримання законності при користуванні земельними ділянками на правах оренди. При цьому, Олексій Савченко зазначив, що найближчим часом скасує розпорядження голови ОДА  від 2008 року стосовно оренди земельної ділянки підприємством, що наразі не сплачує орендну плату та не дотримується основних умов договору.

Олексій Савченко наголосив, що першочергове завдання, яке має перед собою поставити керівництво територіальної громади – це боротьба з незаконним будівництвом у Коблевому, оскільки це прямо формує бюджет громади і суму коштів, яку вона отримає.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты