Политика | 29 Января, 2023

Коаліція "Save Karabakh" створена у США за участю 20 організацій

Свежие новости: Коаліція

Під керівництвом комісії "Ай Дата" у США сформовано коаліцію "Save Karabakh" ("Врятуємо Карабах"), до якої приєдналися 20 різних організацій.

На присвяченій створенню коаліції прес-конференції директор вашингтонського офісу комісії Арам Амбарян наголосив, що зараз, більш ніж будь-коли, вірмени та соратники-американці мають підняти свій голос.

«Мета коаліції – врятувати Арцах. Ми солідарні з нашими друзями в Конгресі, які просувають закон про деблокаду (Арцаха), який, як очікується, буде внесений до Палати представників США", - наводять слова Ампаряна у центральному офісі "Ай Дата" АРФД. 

Ініціатива створення коаліції пішла за внесенням до Конгресу США біпартійної резолюції, яка засуджує політику Азербайджану щодо блокади Арцаха, яка була висунута співголовами "Вірменської групи" Конгресу Френком Паллоне, Гасом Біліракісом, Адамом Шиффом, Девідом Валомадом і старшим Девідом Валадаом Шерман.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости