Политика | 23 Марта, 2023

Клініка, де лікують Саакашвілі, не бачить доцільності в його подальшому перебуванні в їхньому закладі

Свежие новости: Клініка, де лікують Саакашвілі, не бачить доцільності в його подальшому перебуванні в їхньому закладі

Клініка "Вівамед", куди багато місяців тому перевели на лікування ув'язненого екс-президента Грузії та громадянина України Міхеїла Саакашвілі, заявила, що має сумніви щодо доцільності його подальшого перебування на лікуванні, і звернеться з цим питанням до пенітенціарної служби.

Клініка заявляє, що Саакашвілі лише частково погоджується на запропоноване лікування і це ті послуги, які йому можуть надавати в багатьох інших закладах.

"З жовтня минулого року пацієнт відмовляється від запропонованого курсу лікування, особливо, якщо ці препарати або процедури позитивно впливають на його суб'єктивні або об'єктивні дані", - зазначають у заяві, додаючи, що не хочуть "зазнавати репутаційних втрат" через цю ситуацію.

Адвокат Саакашвілі, коментуючи заяву "Вівамед", заявив, що якщо повернути експрезидента до в'язниці, це буде "смертним вироком у його стані".

Сім'я Саакашвілі раніше цього тижня повідомила, що вага Саакашвілі знизилася до 62 кг, при тому, що його зріст 195 см. Мати Саакашвілі Гіулі Аласанія каже, що організм експрезидента не приймає їжу і йому доводиться їсти невеликими порціями.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости